Bläckfisk med chili Vitlökssås!

4 portioner:

500g bläckfisk i tuber, skivad
1 grön paprika, skär i bitar

1 röd paprika, skär i bitar
1 msk ljus sojasås (Thin Soy Sauce)
1/2 tsk chili vitlökssås (Chilli Garlic Oil)
1 klyfta färsk vitlök, hackad
2 msk matolja
1 tsk socker
2 kvistar koriander
Salt

Alt. till Chili Garlic Oil
Chili i sojabönsolja

Tillagning:

1. Koka bläckfisken ungefär 15 – 20 sekunder, låt dem rinna av.

2. Hetta upp en wokpanna med matolja, woka vitlöken och grönsakerna, häll i
sojasås och chili vitlökssås. Låt såsen koka en halv minut.

3. Lägg i bläckfisken, rör om.

4. Låt sjuda 2 minuter, smaka av med salt.

5. Servera med ris.

AM_logotyp

Print Friendly