Crispy Duck

2 portioner:

2 st grillad ankbröstfilén ca 650g eller 1st grillad anka
1 st morot
1 st gurka
1 – 2 knippen vårlök/salladslök/purjolök Hoisinsås eller färdig pekingsås Kinesiska pannkakor Bambuångare

Tillagning:
1. Värm upp ugnen till 175 grader. Placera den upptinade filén/ankan på ett galler i mitten av ugnen i ca 20min.
På detta sätt blir hela filén/ankan väldig krispig. Glöm ej att placera en ungsplåt längst ner då det kan börja droppa.
2. Placera bambuångaren ovanpå en kokande kastrull. Ånga dem kinesiska pannkakorna tills dem blir mjuka.
3. Skala morötterna. Strimla sedan morötterna, gurkan och vårlöken i 8-10 cm långa bitar.
4. Plocka ut ankfilén/ankan och skär till små bitar som du sedan serverar med pannkakorna, grönsakerna och såsen.

Hitta betrodda kasinon på mapleleafonlinecasino.com webbplats.