Kyckling i röd curry

4 portioner:

400 g kycklingfilé
1/2 burk skivade bambuskott (ca200g)
3 msk röd currypasta
1 dl vatten
1 msk fisksås
1/4 tsk salt
1 1/2 tsk palmsocker
1/2 burk vattenkastanjer
4 dl kokosmjölk
1/2 skivad paprika
1/4 zucchini
Några limeblad
Några sötbasilikablad för garnering

Tillagning:

1. Skölj kycklingen och skär den i tärningsbitar.

2. Stek currypastan i låg värme med lite matolja.

3. Häll i kokosmjölk och låt det koka i 1/2 minut.

4. Tillsätt kycklingbitarna och låt det koka i 5 min.

5. Tillsätt bambuskott, vattenkastanjer, fisksås, salt, socker, limeblad och låt det koka i
5 min.

6. Blanda i paprika och zucchini ca 1 min innan servering så att krispigheten behålls.

7. Garnera med sötbasilikablad.

8. Servera med ris.