Stekta nudlar

2 portioner:

250 g kyckling i bitar (kan bytas ut mot tofu, räkor, biff eller fläsk).
300 g äggnuddlar
1 st ägg
50 – 100 g skivade bambuskott
1 st morot
1/2 gul lök
25 – 50 g salladslök i bitar
1 msk soja
3 msk matolja
2 msk ostronsås

Tillagning:

1. Blöt nudlarna i ljummet vatten i ca 10 min.
2. Stek kycklingen i matolja. När kycklingen nästan är klar, tillsätt ägget
och därefter nudlarna. Rör om!
3. Tillsätt soja, ostronsås och grönsakerna.
4. Rör om noga hela tiden för att undvika att det bränner fast.
5. Stek tills kycklingen är klar samt att nudlarna är mjuka (ca 5 min).
6. Om det ser lite torrt ut, häll på ett par matskedar vatten.
7. Servera! Dekorera gärna med en klyfta citron, koriander och rostad lök.
8. Smaklig måltid!